Jaarcongres NOiV 2010

Ook dit jaar organiseren het programmabureau Nederland Open in Verbinding en ECP-EPN het Jaarcongres NOiV in Media Plaza in Utrecht. U komt toch ook op 18 maart aanstaande?

Het NOiV jaarcongres
Donderdag 18 maart 2010
10.00 – 18.00 uur (inclusief borrel)
Media Plaza te Utrecht

Op dit jaarcongres wordt u in een dag bijgepraat over de laatste stand van zaken rondom open standaarden en open source software. Thema van het congres is ‘ambitie’. Tijdens inspirerende praktijkcases vertellen experts over hun ervaring met de overstap naar open source software. U hoort er praktijkcases en keynote speeches van onder anderen projectleider LiMux Florian Schieβl en de Zweed Olle Johansson. 

Olle Johansson is een absolute autoriteit op het gebied van open source VoiP-telefonie en spreekt over de toekomst van open communicatie.

 

 

Florian Schieβl spreekt over het Munchens LiMux project dat gericht is op het gebruik van open standaarden op de 15.000 gemeente PCs. Hij gaat in op de technische en politieke achtergronden, de reeds behaalde doelen zoals de complete migratie naar OpenOffice.org en het stadsbrede gebruik van Open Document Format (ODF) en belicht tot slot de plannen voor de komende jaren.   
 

Het congres is onder meer mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

GOLD:

Atos Origin   2Value

 SILVER:

Combird Dátaccent
PinkRoccade Red Dolphin  

BRONS:

Trends ICT Groep Lumiad
Workflow4people