Jaarcongres ECP-EPN 2011

Op 17 november aanstaande vindt het Jaarcongres ECP-EPN 2011 plaats in het Circustheater te Scheveningen. Ook tijdens deze editie informeren wij u over de laatste ontwikkelingen in de informatiesamenleving, kunt u kennismaken met het brede netwerk van ECP-EPN en bekijken we met elkaar kansen, bedreigingen maar vooral ook oplossingen.

 

Reserveert u 17 november 2011 voor het Jaarcongres ECP-EPN!

Informatie- en communicatietechnologie maakt niet alleen geavanceerde producten en dienstverlening mogelijk, de technologie is ook een katalysator voor veranderingen in organisaties en de samenleving. ICT maakt het mogelijk processen doelmatiger, goedkoper en meer transparant te maken. Hoger rendement geeft onze economie een impuls en hiermee verstevigen we onze concurrentiepositie. Tijdens het Jaarcongres ECP-EPN laten we zien hoe kansen die de toepassing van ICT biedt, benut kunnen worden, hoe bedreigingen weggenomen worden en hoe overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties actie moeten en kunnen ondernemen.

Net als voorgaande jaren hanteren we drie themalijnen: Maatschappij, Toekomst en Toepassing. Daarnaast vinden er side events plaats over onderwerpen als IPv6 en veiligheid & privacy.

Tijdens het Jaarcongres ECP-EPN houdt socioloog prof. dr. Paul Schnabel, directeur Sociaal en Cultureel Planbureau en universiteitshoogleraar Sociaal en Cultureel Beleid aan de Universiteit Utrecht, de eerste ECP-EPN Lecture.

 

Het Jaarcongres ECP-EPN is gratis voor deelnemers van ECP-EPN! Meld u nu aan!

 

Bezoek de congreswebsite: www.jaarcongresecp-epn.nl