Jaarcongres ECP 2016

Op 17 november 2016 vindt het Jaarcongres ECP plaats in Den Haag. Al sinds 1998 organiseert ECP jaarlijks een congres over de uiteenlopende ontwikkelingen in de informatiesamenleving. Inmiddels heeft dit congres een stevig imago opgebouwd en een eigen plek verworven in ‘digitaal Nederland’. Het Jaarcongres ECP is waardevol als ontmoetingsplaats en dient als platform voor meer dan 700 bezoekers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. 

Het thema voor 2016 is: De volwassen informatiesamenleving: Het nieuwe normaal

ECP heeft haar visie op de informatiesamenleving vastgelegd in het gespreksdocument ‘De volwassen informatiesamenleving: Het nieuwe normaal’. Daarin wordt ingegaan op de effecten van de digitalisering op mens, maatschappij en economie. Op het Jaarcongres ECP 2016 debatteren we verder over dit thema. Het visiedocument is hier te lezen.

Tijdens deze editie wordt er onder andere aandacht besteed aan thema’s als privacy, cybersecurity, ehealth, digitale vaardigheden, internetstandaarden en passeren ethische en maatschappelijke vraagstukken in dit kader de revue. Het is eveneens hét moment waarop ECP zijn visie geeft op actualiteiten in de informatiemaatschappij. Dit jaar bepaalt u zelf welke thema-route u bewandelt door onze volwassen informatiesamenleving. 

Meld u nu aan! Deelname aan het Jaarcongres ECP 2016 is gratis.