Jaarcongres ECP 2012

Gezien het succes van afgelopen jaren en onze ambities voor de toekomst, kondigen wij u met veel genoegen aan het Jaarcongres ECP 2012 op 15 november 2012. Noteert u deze datum alvast in uw agenda!
 

Verdieping. Ontmoeting. Debat: dat is wat u kunt verwachten op het jaarcongres ECP. Het jaarcongres vormt een waardevolle ontmoetingsplaats voor kennispartijen, bedrijfsleven en overheid waar het gaat om de informatiesamenleving. Uiteenlopende ontwikkelingen en diverse maatschappelijke vraagstukken passeren op dit evenement de revue. 

 

Anders dan voorgaande jaren vormt een plenaire opening dit jaar de aftrap van het Jaarcongres ECP 2012. Vervolgens kunt u de gehele dag een uitgebreid scala aan sessies bijwonen, met elk een ander inhoudelijk thema of vorm. Lezingen, workshops, debatten; laat u prikkelen door over de grenzen van uw eigen vakgebied of specialisatie heen te kijken, ga actief in debat en vergroot uw kennis!

 

De locatie is onveranderd: het Circustheater te Scheveningen (Den Haag). Het definitieve congresprogramma en de sprekers tijdens het Jaarcongres ECP 2012 worden de komende periode bekend gemaakt. In aanloop naar het congres berichten we daar over via de vernieuwde website, de twitteraccount @Jaarcongres en de vernieuwde digitale nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op www.jaarcongresecp.nl
 

Uiteraard kunt u zich via het aanmeldformulier op de website ook alvast inschrijven voor het congres!