IPON Awards 2018

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 vindt in de Jaarbeurs Utrecht voor de negende keer de IPON plaats, dit jaar met het thema ‘Professionalisering en 21e eeuwse vaardigheden’. Tijdens deze beurs is er veel aandacht voor nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijs & ICT. Ook worden de IPON Awards uitgereikt. Hiervoor een product of dienst indienen is mogelijk tot en met 25 januari 2018.

Activiteiten

  • De IPON Leermiddelenbeurs richt zich op leerkrachten/docenten in het po, vo en mbo en schoolleiders en managers, die zich bezighouden met de selectie/keuze van leermiddelen of het opstellen van leermiddelenbeleid.
  • IPON Expertise Summit is gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders. Deelname aan de Expertise Summit 2018 levert waardevolle informatie op voor scholen. Het doel van de Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders.
  • Op het IPON StartUp Plein stellen de nieuwste en meeste innoverende onderwijs start ups van dit moment zich aan de bezoekers voor.

Het congresprogramma biedt daarnaast meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, mediawijsheid, gamification en flipping the classroom. Een uitgebreid overzicht van alle activiteiten is hier te vinden.

IPON Awards

De IPON Awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Nieuwe producten en diensten op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT kunnen beoordeelbaar worden gesteld bij een professionele en onafhankelijke jury. Bekijk alle categorieën hier. Een product of dienst insturen voor de IPON Awards? Een voorstel indienen kan tot en met 25 januari 2018. Bekijk hier het reglement.

IPON bijwonen

Een bezoek aan IPON is gratis in geval van voorregistratie. Registratie bij de deur kost  €25,00. Kijk voor meer informatie op www.ipon.nl.