Innovation Expo 2018

De inschrijving voor de Innovation Expo 2018 is geopend!

4 oktober 2018 is het zover, dan wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven.

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

Naast het beleven van spraakmakende innovaties, komt u tijdens de IE2018 in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Laat u inspireren bij één van de meer dan 40 sessies. Bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research.

Via de speciale netwerkapp komt u vooraf en tijdens het event in contact met interessante gesprekspartners. Via deze app krijgt u ook gepersonaliseerde tips voor innovaties en sessies die u echt niet mag missen.

Zorg dat u erbij bent en meld u aan via de website.

 

Rol ECP

Dutch digital delta is een initiatief van Team ICT (in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) waarvoor ECP en de daarin actieve stakeholders werken om de digitale innovatie in Nederland te stimuleren en de kansen van de ICT-uitdagingen binnen de topsectoren te benutten.