Identity 2009 en ISSE 2009

Identity 2009 en ISSE 2009, vinden dit jaar plaats onder één dak. Dit unieke gecombineerde platform biedt u exclusieve insights over de laatste ontwikkelingen op het gebied van security en identity management en biedt u de gelegenheid om kennis te delen met andere security professionals en experts. Deelnemers van ECP-EPN ontvangen korting op de toegangsprijs!

Identity 2009 & ISSE 2009
"The best of both worlds gecombineerd in één uniek event!"
6-8 oktober 2009, Steigenberger Kurhaus Hotel – Den Haag, Nederland

Op 7 oktober organiseert ECP-EPN een lezing en een paneldiscussie tijdens deze conferentie. De lezing, waarin privacy en identiteiten centraal staan, wordt gegeven door Rachel Marbus (legal adviser ECP-EPN & Doctoral Candidate Tilburg Institute for Law, Technology, and, Society (TILT, University of Tilburg)). Zij gaat in op maatschappelijke gevolgen waarbij tevens aandacht is voor de juridische component in de vorm van het identificeren van de vraagstukken op het gebied van privacy & identiteit. De vraag ‘Wat is de invloed van ICT op de mens en hoe beïnvloedt de mens ICT?’ staat daarbij centraal.

De lezing wordt gevolgd door de paneldiscussie waarin een aantal thema’s nader uitgediept worden:
– Moeten we het huidige privacybegrip heroverwegen?
– Hoe kun je privacyvraagstukken tegemoet komen in de online samenleving (sociale normering, technische normering, juridisch kader)?
– Moeten we nadenken over een recht op bescherming van de persoonlijke identiteit in plaats van een dataprotectierecht?

Meer informatie over het programma vindt u hier.

Identity 2009
Identity is het jaarlijkse platform voor Identity & Access Management in de Benelux. Een 2-daags evenement wat voor het zesde jaar op rij wordt gehouden. Tijdens dit event komen meer dan 200 experts en eindgebruikers bij elkaar om de belangrijkste updates en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologie te delen. De conferentie zal ingaan op high-level key issues zoals Governance, Risk Management, Compliance & IAM en kostenbesparing met IAM. Als afsluiting zal de 6e IIR Identity Award worden uitgereikt aan de meest innovatieve Identity Management implementatie in de Benelux.
Kijk voor meer informatie op www.identityforum.nl

ISSE 2009
ISSE (Information Security Solutions Europe) is Europa’s enige onafhankelijke, multidisciplinaire, security conferentie. Tijdens het elfde jaar zal dit 3-daagse event meer dan 400 afgevaardigden trekken vanuit heel Europa. Dit vindt plaats in een informele en stimulerende omgeving voor deelnemers om te leren, ervaringen te delen en oplossingen te zoeken met hun Europese collega’s. De focus tijdens de conferentie ligt op security and gerelateerde onderwerpen zoals cost of ownership, risk management and interoperability. Tijdens ISSE 2009 zal de eerste STORK governmental workshop plaatsvinden.
Kijk voor meer informatie op http://www.isse.eu.com

Korting voor deelnemers ECP-EPN
Deelnemers van ECP-EPN betalen voor 2 dagen conferentie een deelnameprijs van € 649,-. (excl. avondprogramma en/of dag 3). U dient hiervoor het relatienummer B1222ECP in te vullen op het online inschrijfformulier.