iBestuur Congres

Gaat u mee op reis? De bestemming: iOverheid. Op 14 januari 2015 vertrekt het iBestuur vanuit Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Uw reisgezelschap: ruim 900 andere bestuurders, gidsen en avonturiers uit overheid, ICT-bedrijfsleven en wetenschap. Op 15 januari is er bovendien het KING Jaarcongres 2015 op dezelfde locatie.

De bestemming is helder: de iOverheid. Er is nog genoeg te ontdekken, te beleven en vooral te doen. Dus pak uw koffers en maak u klaar voor de reis. Zowel de bestemming zelf als de weg ernaar toe zijn interessant. We maken gebruik van de nationale en internationale infrastructuur: de luchtvaartverbindingen, wegen, sporen, tunnels en bruggen. En combineren fysieke met digitale infrastructuur: want connectiviteit is key. Er is een routeplan, maar kunnen daar ook van afwijken om nieuwe wegen, landen, steden, dorpen en gebieden te ontdekken; zonder van het pad af te raken. En onderweg is er alle gelegenheid het reisgezelschap beter te leren kennen en reiservaringen te delen… Want u reist natuurlijk niet alleen: ruim 900 andere bestuurders, gidsen en avonturiers uit overheid, ICT-bedrijfsleven en wetenschap gaan met u mee.

Datum, Tijd & Locatie
Laat u (ver)leiden op 14 januari 2015 op het reisgezelschaps verzamelpunt. De locatie dit jaar is weer Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

  • U bent welkom vanaf 12.00 uur voor de inlooplunch.
  • Het plenaire programma start 13.00 uur.
  • Van 18.45 tot 20.00 uur sluiten we af met een borrel: ‘’t is net werken’

De hele dag door wordt er festivalfood geserveerd.

Aanmelden
Er zijn uitsluitend nog enkele betaalde kaarten beschikbaar: leden van Nederland ICT betalen € 350, voor niet-leden bedraagt de ticketprijs € 700. U kunt zich hier aanmelden.