iBestuur Congres 2014

Op 15 januari 2014 vanaf 12:00 uur komen opinion leaders en beslissers uit overheid, bedrijfsleven, ict-sector en wetenschap weer samen op het iBestuur Congres 2014. 

De iOverheid staat inmiddels goed in de steigers. Bouw ook mee en beleef samen met minister Stef Blok, Eurocommissaris Neelie Kroes, dagvoorzitter en secretaris-generaal van het ministerie van SZW Ton Annink en ruim 900 andere bezoekers de voortgang van alle bouwprojecten tijdens het iBestuur Congres 2014.

Het bouwteam
Bouwen aan één digitale Overheid: dat doen we samen. Daarom bundelen iBestuur Congres 2014, KING Jaarcongres 2014 en NUP Congres 2014 de krachten. Op alle drie de congressen worden thema’s behandeld die de bezoekers van de drie congressen allemaal raken, zoals decentralisaties, de Basis op Orde en Informatieveiligheid. Dit deel van het programma wordt samen in de steigers gezet. Want één digitale Overheid is een gezamenlijk bouwproject.

Tickets en erbij zijn
Als u werkzaam bent bij de overheid kunt u een ‘request for invitation’ indienen. Uit alle binnengekomen verzoeken worden op 5 december a.s. 175 ‘wildcards’ getrokken. Uw wildcard aanvragen doet u hier.

Meer weten
U kunt steeds meer info vinden op www.ibestuurcongres.nl