ECP Jaarfestival 2022

Voeg toe aan agenda 2022-11-17 11:30 2022-11-17 18:30 Europe/Paris ECP Jaarfestival 2022 ECP Jaarfestival 2022

Datum: donderdag 17 november 2022
Tijd: 11.30 – 18.30 uur
Locatie: Fokker Terminal Den Haag

Op 17 november organiseren we het ECP Jaarfestival 2022, het thema dit jaar: De vibe shift van het digitale tijdperk. Ontmoeting, inspiratie en kennis delen & opdoen staan centraal tijdens dit live festival.

Wie om zich heen kijkt, ziet en voelt dat de vibes aan het shiften zijn. We gaan van fake news en een overdaad aan informatie naar een beperking van toegang tot informatie: verschillende landen bouwen inmiddels hun eigen internet. Waar voorheen iedereen social media geweldig vond, zijn social media steeds minder populair aan het worden. Ook de wereld van werk is compleet veranderd: hybride werken is here to stay. We leven in de media en niet meer ‘met’ media. Allemaal voorbeelden van vibe shifts die hebben plaats gevonden of nog gaande zijn.   

Ook in de digitale wereld is een vibe shift gaande. Deze shifts zijn soms spannend en leuk, maar kunnen ook ongrijpbaar en eng zijn waardoor het niet meer behapbaar voelt. De veranderende digitale samenleving vraagt om een scherpe blik op de toekomst. Hoogste tijd dus om samen te onderzoeken hoe we om moeten gaan met de digitale vibe shifts.  Zet deze dag alvast in uw agenda, wij hopen u te zien op donderdag 17 november! Wilt u alvast in de festivalstemming komen? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde ECP Jaarfestival website

Alle sessies van het ECP Jaarfestival 2021 terugkijken? Bekijk dan de terugblikpagina.