ECP Eindejaarssociëteit

Op dinsdag 12 december organiseert ECP een feestelijke jaarafsluiting, de ECP Eindejaarssociëteit, in de Glazen Zaal in Den Haag.

Gedurende deze bijeenkomst reflecteren we tijdens een inhoudelijk programma op het feestelijke jubileumjaar van ECP en kijken we gezamenlijk vooruit naar de activiteiten van 2024. Wij zijn verheugd Prof.dr. H. Sheikh, bijzonder hoogleraar aan de VU en senior wetenschapper bij de WRR, als gastspreker te mogen ontvangen. De heer Sheikh zal een presentatie geven met als titel: Digitale soevereiniteit in tijden van geopolitieke rivaliteit’.

Na het inhoudelijke gedeelte kunt u eventueel de voormalige Portugese Synagoge die achter de Glazen Zaal is gelegen bezoeken en/of aansluiten bij de borrel. Na de borrel bieden wij u graag een walking dinner aan.

Programma

15:30 – 16:00 uur Ontvangst Glazen Zaal
16:00 – 16:25 uu Reflecteren op jubileumjaar ECP & blik op de toekomst

Tineke Netelenbos – Voorzitter – ECP

Arie van Bellen – Algemeen Directeur – ECP

16:25 – 16:50 uu Presentatie ‘Digitale soevereiniteit in tijden van geopolitieke rivaliteit’

Prof.dr. H. Sheikh – bijzonder hoogleraar aan de VU en senior wetenschapper bij de WRR

16:50 – 17:00 uur Ruimte voor vragen van het publiek & afsluiting
17:00 – 17:45 uur Borrel & bezoek synagoge
17:45 – 19:15 uur Walking dinner
19:30 uur Einde ECP Eindejaarssociëteit

Dresscode

Tenue de Ville

Dieetwensen

Mocht u dieetwensen of een voedselallergie hebben, dan verzoeken wij u dit aan te geven in het aanmeldformulier. Wij houden dan rekening met uw wensen/ dieet.

Foodwaste

Tijdens deze bijeenkomst bieden wij u een borrel met hapjes en een diner aan. Wij gaan bewust om met de inkoop van middelen en catering om zo foodwaste te voorkomen. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wilt u het ons dan uiterlijk 30 november laten weten? U kunt zich afmelden via de bevestigingsmail van de aanmelding. Kunt u deze mail niet meer vinden? Mail dan uw afmelding naar events@ecp.nl. Veel dank!

12-12-2023 16:00 - 19:15 Glazen Zaal, Den Haag aanmelden