ECP Deelnemersspecial: Quantum computing en quantum internet

04-04-2019 Voeg toe aan mijn agenda

Quantum computing, quantum internet: Wat is het? Welke toepassingen zijn er? En wat is er nodig aan onderzoek en samenwerking om de technologie echt bruikbaar te maken? Op donderdag 4 april gaan we samen met TNO over deze technologie in gesprek tijdens de eerste ECP Deelnemersspecial in een reeks over quantum technieken.

We zijn te gast bij QuTech, samenwerking van TU Delft en TNO en nationaal icoon op het gebied van quantum computing en quantum internet. Het inhoudelijk programma wordt afgesloten met een lunch.

Daarnaast kunnen kleine groepen deelnemers een rondleiding volgen. U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier op de website.

Meld u nu alvast aan! Houd www.ecp.nl in de gaten voor het programma.

ECP Deelnemersspecial: Quantum computing en quantum internet
Datum:
Donderdag 4 april 2019
Tijd: 10.00-12.30 uur, met aansluitend een lunch
Locatie: QuTech, Delft

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden via inschrijfformulier. Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

——-

Deze reeks deelnemersbijeenkomsten wordt door ECP georganiseerd als verkenning van toekomstige samenwerking op dit gebied. Om de kansen van Quantum optimaal te kunnen benutten is samenwerking nodig. Wetenschap, overheid en bedrijfsleven moeten samenwerken rond thema’s als technologie, software, infrastructuur, kennis en vaardigheden, toepassingsmogelijkheden en de maatschappelijke aspecten.Deelname formulier
Ja, ik wil graag een rondleiding bij QuTech.

Ja, ik wil uitgenodigd worden voor events en activiteiten die (mede) door ECP georganiseerd worden.

Terug naar agenda