e-Identity as a Business: Best Practices in e-Identity solutions

Op 23 september organiseert EEMA een workshop over e-Identity as a Business. Daar maakt u kennis met best practices op het gebied van e-identity. Aan de orde komt onder andere:

• E-Identity in de cloud: leer van andermans ervaringen. Everett en Innopay delen met u een recent door hen gepubliceerd rapport: e-Identity as a Business: Case studies and lessons learned in networked identity.
• case: cidSafe – het creëren van een gedegen identiteitsbewaking voor de consument. cidSafe is innovatieproject om te komen tot een revolutionair model voor een high-trust, gebruiksvriendelijke en herhaaldelijk te gebruiken consumer-2-business identiteit in Nederland.
• Leer meer door  gezamenlijk leren: De drie universiteiten van Delft, Enschede en Eindhoven werken samen bij een aantal master-programma’s. Zij maken daarbij gebruik van door SURFnet aangeboden systemen.
• De volgende stap in de financiële dienstverlening in België: de integratie van online bancaire dienstverlening in de Belgische eID. Dexia Bank wijzigde onlangs de beveiliging van de applicatie die zij gebruikten voor hun online bankier-systeem in een combinatie van een met PIN beveiligde toegangskaart en een op de pc aan te sluiten leesapparaat.

Deze workshop is gratis toegankelijk voor deelnemers van EEMA, ECP-EPN, L-SEC and BCS. 
De toegangsprijs voor overige organisaties €100 bedraagd.

Aanmelden kan via de website www.eema.org.

Bekijk hier het programma.