DHPA Techday

Op 13 mei aanstaand organiseert de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) de DHPA Techday, een technische ‘deep dive’ in de online infrastructuur sector. Het is  een dag met keynotes, een ronde tafel discussie, hands-on labs en een informatiemarkt. Dit alles afgewisseld met fun én doorspekt met lekker eten en drinken.

Hands-on labs

In vijf hands-on labs kunnen bezoekers een blik werpen in de keuken van een aantal DHPA Techday partners en – wie weet – zelf aan de slag. Kom dus kijken, ruiken en proeven van de beste trending topics, technische innovaties en best practices in de hosting branche.

Pubquiz in het VIT Café

Ben je zelf een technisch expert op het gebied van security, virtualisatie of networking en wil jij je die kennis in teamverband testen? Dat kan tijdens de mini-pubquiz in het VIT Café. Opgeven voor de mini-pubquiz kan op de dag zelf. Maak het kenbaar bij je registratie en neem het op tegen de andere teams.

Maak kennis met kennis

Kom 13 mei 2014 naar DeFabrique te Utrecht en maak intensief kennis met technische kennis. Luister naar experts, zie de techniek in werking en praat erover mee. Schrijf je in.

De DHPA Techday begint met een inlooplunch van 11.30-12.45 uur. Het officiële programma duurt tot 20.00 uur.

Zie ook www.dhpatechday.nl