ECP Deelnemersspecial: 'Ontrafelen’ van de grootste misverstanden rondom Artificial Intelligence

Gaan wij binnenkort de strijd aan met robots? Maakt kunstmatige intelligentie iedereen werkloos? Hoe onafhankelijk is een ‘robotrechter’? ECP organiseert op donderdag 15 maart een nieuwe Deelnemersspecial in de reeks over Artifical Intelligence (AI). Waar we de voorgaande edities in gesprek gingen over de kansen en uitdagingen van AI, komen nu verschillende misverstanden rondom AI aan bod.

Over het programma

Bart van der Mark (Business Growth & Innovation Leader, Cognizant) en Daniël Frijters (Moderator, ECP) heten u welkom en trappen af met een korte introductie. Zij zullen inzoomen op een aantal van de grootste misverstanden bij het gebruik van AI. Art Ligthart (Lead Architect, CSSI) en Ian Fitzpatrick (AI expert, Jibes Data Analytics) vertellen over AI in het juridisch domein en geven aan de hand van 2 pilots verdere toelichting op het ontwikkelingsstadium hiervan. Daarbij zullen zij de vraag adresseren of AI kan worden ingezet ten behoeve van een intelligente interactie tussen mens en machine. Daarna presenteert Kees Stuurman (Werkgroep KI-ECP, Partner Van Doorne) een casus (van) Gedragsregels naar Coderegels. Tot slot vindt er een paneldiscussie plaats met Rob Nijman (IBM),  Paul van der Hulst (Jibes) en de andere sprekers. In deze discussie kijken wij terug op de misverstanden, maar bespreken wij ook waar verantwoordelijkheden juist wel of niet liggen. Meld u nu aan! Het volledige programma vindt u in de bijlage.

UITNODIGING

ECP Deelnemersspecial: ‘Ontrafelen’ van de grootste misverstanden rondom Artificial Intelligence Datum: donderdag 15 maart 2018 Tijd: 13:30 uur –16:30 uur met aansluitend een borrel Locatie: Bleyenberg, (Grote Markt 10) Den Haag

Presentaties

In de bijlage vindt u de presentaties van de bijeenkomst.