Deelnemersbijeenkomst ECP-EPN Walking Election Dinner

Speciaal voor haar deelnemers organiseert ECP-EPN een inspirerend programma in het kader van de landelijke verkiezingen. Meld u nu aan!

ECP-EPN Walking Election Dinner
woensdag 9 juni 2010
vanaf 17.00 uur
Sociëteit De Witte te Den Haag

Inspireer!
Tijdens deze avond – op de dag van de landelijke verkiezingen – wisselt ECP-EPN graag met u van gedachten over vraagstukken en hun oplossingen als filereductie, eigentijdswerken, zorg, duurzaamheid, het belang van privacybescherming in de informatiesamenleving en van ‘digivaardigheid’.
Uw input tijdens deze discussie is waardevol voor de notitie, die ECP-EPN opstelt, aan het toekomstige kabinet. Hierin wordt aangegeven hoe ICT een bijdrage kan leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken zoals de energieproblematiek, het versterken van de kracht van onze economie, de stijgende zorgkosten en de files. De voorstellen kan het nieuwe kabinet opnemen in de plannen voor de komende regeerperiode.

Ontmoet!
Dit is uw contactmoment met het veelzijdige netwerk van ECP-EPN. Tussen de discussies en gerechten krijgt u ruim de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Beleef de uitslagen!
Rond 21.00 uur eindigt het discussiedeel en bent u van harte welkom om, onder het genot van een drankje, de uitslagen van de verkiezingen live met ons te volgen.

Welke adviezen voor de nieuwe regering deze avond opleverde leest u hier.