De toepassing van draadloze connectiviteit in smart industry

Datum: 25 januari

Op dinsdag 25 januari organiseerden wij een webinar met als onderwerp ​de toepassing van draadloze connectiviteit in smart industry. Tijdens het webinar lichtten we het belang toe om al rekening te houden met mogelijke toekomstige implementaties van 5G bij ​strategische keuzes binnen uw bedrijf. Daarnaast keken we in de keuken van twee bedrijven/instellingen die op dit moment ​al volop bezig zijn met ​draadloze connectiviteit en de inzet van 5G. Tenslotte kwamen de 5G Fieldlabs aan het woord, de plek waar wordt getest met de laatste mogelijkheden en waar u als bedrijf makkelijk bij aan kunt sluiten.

Waar we bij een eerder webinar rondom Smart Industry en 5G vooral hebben gekeken naar de toepassingen wilden we het deze keer vooral hebben over het belang van ​draadloze connectiviteit waaronder 5G en hoe u mee kunt doen met uw bedrijf.

Het webinar kunt u hieronder terugkijken.

  • 5G-innovatienetwerk

    De groei van onze vaste en mobiele netwerken, qua capaciteiten en qua schaal- en dichtheid, komen al jaren voort uit de vraag van de consument. De vraag vanuit de consument voor verdere groei van capaciteit zal waarschijnlijk ook ... + Meer over 5G-innovatienetwerk