Cyber Survival

De volgende oorlog wordt niet gevoerd met geweren, maar met toetsenborden. Is uw bedrijf er klaar voor?

Wist u dat miljoenen hackers, scriptkiddies en cyberhooligans dag en nacht proberen zwakke plekken te vinden in computersystemen? De kans is groot dat ze langs de digitale weg ook uw systemen proberen binnen te dringen. Als uw bedrijf het slachtoffer wordt van een cyberaanval kan uw levenswerk in een paar uur worden vernietigd. 

Op 19 juni wordt in de RAI in Amsterdam het Cyber Survival gehouden, hét cybercongres voor decisionmakers in vitale en kwetsbare sectoren. Een dag over preventie en over wat te doen als het misgaat. De absolute wereldtop geeft presentaties op het gebied van cybercrime, cyberspionage en cyberwarfare. Inclusief de wereldberoemde hacker, Kevin Mitnick. Kijk voor het hele programma op www.cybersurvival.nl .

De gezondheid van een computersysteem is cruciaal voor ons bedrijf. En veel te belangrijk om alleen aan de IT-afdeling over te laten. Want als het misgaat zijn wij als decisionmakers degenen naar wie iedereen kijkt. Als goede relatie brengen we u graag op de hoogte van dit event en via ons krijgt u een aantrekkelijke korting op tickets.

Aanmelden met korting

Tickets kunt u bestellen op www.cybersurvival.nl, maar ook via (020)-3542616 of per e-mail via office@cybersurvival.nl
Deelnemers van ECP ontvangen 10% korting. Gebruik hiervoor de relatiecode ‘relatie10’  bij uw aanmelding.