Connected Future Conference

Op 29 oktober 2014 organiseert het eSociety Platform – in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven – de Connected Future Conference 2014 (CFC2014). Deze conferentie is de opvolger van het Digitale Agenda Congres 2013 dat op 30 oktober 2013 in het Evoluon te Eindhoven werd gehouden.

Samen de schouders onder digitalisering

Het verder digitaliseren van onze maatschappij is van groot belang voor een nieuw economisch groeiperspectief, een gezond en betaalbaar welzijnsniveau en een duurzame samenleving. Tegelijkertijd moeten we onze veiligheid en privacy blijven waarborgen en eventuele bedreigingen identificeren en managen. Digitalisering raakt alle sectoren en het is niet verstandig als individuele sectoren dit proces geïsoleerd uitvoeren. Om de mogelijkheden van digitalisering volledig te benutten en de implementatie efficiënt te laten verlopen is het van groot belang dat de overheid, de maatschappelijke sectoren en het bedrijfsleven de handen ineen slaan en gezamenlijk een nieuwe en duurzame toekomst creëren. CFC2014 laat zien hoe sectoren met elkaar kunnen samenwerken om nieuwe mogelijkheden van digitalisering te benutten en hoe een nieuwe toekomst gemaakt kan worden.

Zie voor meer informatie en aanmelding: www.connectedfuture.nl

De toegangskaarten kosten € 195,- exclusief BTW. Voor deelnemers van ECP geldt een speciaal tarief van € 125,- voor deelname aan de conferentie. Wil je hier gebruik van maken? Voer dan de volgende promotiecode in: rapre6eC