Conferentie Nederland Digitaal

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 maart 2019 vindt de eerste Conferentie Nederland Digitaal plaats in Theater Gooiland in Hilversum. Wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid wisselen kennis uit en slaan de handen ineen om richting te geven aan technologische ontwikkelingen die onze maatschappij en de economie in snel tempo veranderen. Het thema van deze eerste editie is: kunstmatige intelligentie (AI).

Kies uw evenement

De Conferentie Nederland Digitaal bestaat uit drie evenementen: het Smart Industry JaareventICT.OPEN2019 en de Nederland Digitaal Dag. Op die manier brengen we zoveel mogelijk relevante partijen samen. Als bezoeker bepaalt u zelf of u aan één of meerdere evenementen deelneemt. U meldt zich per evenement apart aan, of wordt hiervoor uitgenodigd.

Nederland Digitaal Dag

Datum: 21 maart 2019 Locatie: Theater Gooiland in Hilversum

Aanmelden

Voor de open inschrijving van de Nederland Digitaal Dag kunt u zich tot en met 27 februari 2019 aanmelden via deze link. Na aanmelding ontvangt u rond 4 maart een bevestiging van registratie of het bericht dat u op de wachtlijst bent geplaatst. N.B. De Nederland Digitaal Dag is een semi-open evenement waarbij een goede verdeling van publieke, private en academische deelnemers wordt nagestreefd. Indien nodig (bij een hoog aantal aanmeldingen) wordt een selectieprocedure gestart. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de juiste balans van de bezoekers in het werkveld van digitaal Nederland. Indien u zich ingeschreven heeft via een ontvangen persoonlijke uitnodiging, dan bent u gegarandeerd van een plaats. Meer informatie op nederlanddigitaal.nl/conferentie-nederland-digitaal