Conferentie Nederland Digitaal

21-03-2019 Voeg toe aan mijn agenda

Van 18 tot en met 21 maart 2019 vindt in Theater Gooiland in Hilversum voor de eerste keer de Conferentie Nederland Digitaal plaats. In de wandelgangen nog vaak ‘de digitale top’ genoemd.

Deze vierdaagse conferentie heeft als doel dat wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid samen richting geven en oplossingen zoeken voor maatschappelijke en economische uitdagingen. De Conferentie Nederland Digitaal bestaat uit meerdere met elkaar samenhangende evenementen. Dit zijn onder andere het Smart Industry Jaarevent op maandag en ICT.OPEN2019 op dinsdag en woensdag. Op de donderdag komen alle partijen van de vorige dagen bij elkaar om een volgende stap te zetten in de digitalisering van Nederland. Het is de dag dat partners de opbrengst van de voorbije dagen tonen en dat de urgentie van een snelle en innovatieve digitalisering wordt benadrukt. De Conferentie is dan ook mede bedoeld om een impuls, een versnelling aan de Nederlandse Digitaliseringsstrategie te geven.

De conferentie heeft deze eerste editie als thema: slimme toepassingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).

Conferentie Nederland Digitaal

Datum: 18 – 21 maart 2019
Locatie: Theater Gooiland in Hilversum

Aanmelden

Vanaf medio januari kunt u zich via de (te lanceren) website www.nederlanddigitaal.nl aanmelden.Terug naar agenda