Closing Event Alert Online

Als afsluiter van het Seaside Matchmaking Event van dcypher, én van Alert Online 2016, nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij het Closing Event van de campagne op 14 oktober.

Met bijna 200 partners hebben we in twee weken, met verschillende activiteiten door het land, aandacht gevraagd voor awareness rond de digitale veiligheid in Nederland. Met dit Closing Event staan we stil bij de resultaten en uitdagingen van Alert Online 2016. 

Chris van ’t Hof interviewt Maarten Brouwer (Hoofd IT Wageningen UR) en Marjolijn Bonthuis (projectleider Alert Online) over de campagne van dit jaar en wat het thema ‘cybersecurity skills’ betekend heeft voor de partners en het publiek. Aansluitend nodigen wij u graag uit voor een borrel op deze mooie locatie aan het strand, om de campagne officieel mee af te sluiten.

Closing Event Alert Online
Datum: vrijdag 14 oktober
Tijd: 15.30 – 16.15 
Locatie: Zuiderstranstheater – Houtrustweg 505, Den Haag

Aanmelden
U kunt zich voor dit event aanmelden door een mail te sturen aan alertonline@ecp.nl, onder vermelding van Closing Event. Wilt u het Seaside Matchmaking Event zelf ook bijwonen? Meld u dan hier aan.