Bijeenkomst Het Keurmerk Zeker-OnLine

Administreren in de cloud biedt steeds meer mogelijkheden, voor ZZP’ers en MKB’ers, maar ook voor administratieve dienstverleners en andere belanghebbenden (denk aan de bank of de Belastingdienst). Voor al die belanghebbende partijen is een betrouwbare administratie van belang om besluiten te kunnen nemen.

Op dit moment is de betrouwbaarheid van administreren in de cloud echter nog onvoldoende zichtbaar. Het Keurmerk Zeker-OnLine brengt daar verandering in door afspraken over kwaliteitseisen en toezicht op naleving daarvan. Het Keurmerk is een initiatief van leveranciers van online administratieve diensten, accountants, ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, en de Belastingdienst.

Graag nodigen wij u uit voor de introductiebijeenkomst op 3 september 2014. Deze middag gaan we graag met u in gesprek over het Keurmerk. We lichten toe op welke manier dit Keurmerk de betrouwbaarheid en veiligheid van administreren in de cloud zichtbaar maakt, welke veranderingen dit met zich meebrengt voor ZZP’ers en MKB’ers en wat dit Keurmerk voor uw eigen bedrijf kan betekenen.

Het volledige programma en de presentaties kunt u aan de rechterkant van deze pagina bekijken.

Bijeenkomst ‘Het Keurmerk Zeker-OnLine’
Datum: Woensdag 3 september 2014
Tijd: 14.00-17.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: VNO-NCW, te Den Haag 

Uitreiking
Wij zijn verheugd te melden dat de Stichting Zeker-OnLine op 26 september 2014 de eerste keurmerken uitreikt aan leveranciers van online administratieve diensten. Peter Veld, Directeur-Generaal van de Belastingdienst, overhandigt de keurmerken bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) in Amsterdam. Deze uitreiking zal een meer feestelijk karakter hebben. Ook op deze bijeenkomst bent u van harte welkom. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Stichting Zeker-OnLine
In 2013 is een stichting opgericht met een onafhankelijk bestuur. Dit bestuur verleent de keurmerken nadat op basis van een externe onafhankelijke audit is vastgesteld dat de dienst voldoet aan het normenkader. Meer informatie kunt u vinden op de website www.Zeker-OnLine.nl.

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden aan de rechterkant van deze pagina. Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

Wij zien u graag op 3 september!