Alert Online Partnerbijeenkomst

Datum: 10 september
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Vorm: online

Op donderdag 10 september van 14.00 – 15.00 uur, exact drie weken voor de aftrap van Alert Online, wordt de tweede Alert Online partnerbijeenkomst georganiseerd.

Na de enthousiaste reacties en ideeën op de partnerbijeenkomst van 9 juli jl. zijn wij erg benieuwd naar de vorderingen van verschillende initiatieven en activiteiten. Bent u nog op zoek naar een samenwerking, wilt u graag uw idee delen met de groep, of wilt u wel meedoen met Alert Online, maar heeft u nog geen inspiratie voor een activiteit? Doe dan mee op 10 september!

14.00 uur Welkom – team Alert Online 2020
14.10 uur Inspiratieronde met diverse partnerinitiatieven
14.30 uur Nog geen idee? Copy-paste een activiteit!
14.40 uur Vragenronde
14.55 uur Wrap-up – team Alert Online 2020

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online inschrijfformulier. Twee dagen van tevoren ontvangt u van ons een bevestiging met directe link naar de online bijeenkomst. Heeft u de link nog niet ontvangen? Mail dan naar info(@)alertonline.nl, dan zorgen we dat u deze alsnog toegestuurd krijgt.

Alert Online

Alert Online is een initiatief dat overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en consumenten in Nederland faciliteert en stimuleert samen te werken aan cybersecurity én hen meer cybersecure te laten handelen.

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op di... + Meer over Digitaal Veilig