14de Werkconferentie Digivaardig in de zorg

Op zoek naar tips en inspiratie om uw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar de Werkconferentie van Digivaardig in de zorg op 25 juni in Driebergen.

Een stevig inhoudelijk programma helpt u verder met de aanpak van digitale vaardigheden in uw organisatie, met daarna de kans om verder te praten met oude en nieuwe bekenden.

Programma

De werkconferentie vindt in de middag plaats tussen 12.30 – 17.00 (incl. borrel). Bekijk hier het tijdschema.

Plenaire sessie: Beter, leuker, sneller met generatieve AI

Generatieve AI is ineens overal. Maar wat moeten we ermee? En wat dan? Op deze vragen krijgt u een antwoord tijdens deze energieke plenaire sessie. We zoomen in op de toepassingen in leren en ontwikkelen en de zorg. U ontvangt praktische tips: voor hoe u uw werk beter, leuker en sneller kunt doen met gen AI, tips waar u direct mee aan de slag kunt. Én adviezen over hoe u zich kunt voorbereiden op de toekomst. Hoe voorkomen we dat AI het niet juist slechter, stommer en slomer maakt?

Ilona Boomsma is Learning & Development Consultant. Het afgelopen jaar experimenteerde ze daarnaast honderden uren met generatieve AI. In april kwam het boek Beter Leuker Sneller uit dat ze samen met Barend en Jean-Luc schreef om jou te helpen slim met gen AI om te gaan.

Workshops

Na de plenaire sessie volgen 2 workshoprondes. Denk aan workshops over motiverende gespreksvoering, het meenemen van medewerkers die géén digitale starter zijn, ChatGPT, digitaal in balans zijn en nog veel meer! Bekijk hier alle workshops.

Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar info@digivaardigindezorg.nl.

25-06-2024 12:30 - 17:00 aanmelden