24-04-2020

Update ECP en het coronavirus

In dit bericht informeren we u over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in relatie tot onze werkzaamheden en events. Zodra er wijzigingen zijnwordt deze pagina ge-updatet. 

Zoals iedereen nemen ook wij alle mogelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te helpen indammen. Het werk gaat zoveel mogelijk door maar de gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving staat op de eerste plaats. Daarnaast proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn binnen de kaders die voor heel Nederland van kracht zijn.

Voor de komende weken betekent dat het volgende:

Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat van ECP blijft bemand en is telefonisch bereikbaar via +31 (0)70-4190309 of per mail via info@ecp.nl.

Bezoekafspraken via een telefonisch overleg of videocall

Wij vragen onze relaties en medewerkers om afspraken zoveel mogelijk om te zetten naar een telefonisch overleg of videocall. Heeft u advies of ondersteuning nodig bij het opzetten van een (video)call, dan helpen wij u graag verder. Neem hiervoor contact op met de ECP-er met wie u de afspraak heeft.

Fysieke bezoeken en afspraken proberen we te vermijden. Als het niet anders kan, vragen we van tevoren of de betrokken personen geen symptomen van het virus hebben (hoest, keelpijn, loopneus) of in een risicogebied zijn geweest. Ook als partners en/of kinderen deze verschijnselen hebben is het van belang dit te melden. De afspraak wordt dan alsnog omgezet naar een telefonische afspraak of videocall.

ECP-events en bijeenkomsten

In navolging van de door het kabinet aangekondigde maatregelen worden alle events en bijeenkomsten van ECP die tot en met 1 september gepland stonden, afgelast, verplaatst of in een later stadium omgezet naar een online event. U wordt hiervan nog op de hoogte gebracht.

Online events

ECP onderzoekt momenteel de mogelijkheid om geplande events en toekomstige events online te organiseren, in de vorm van bijvoorbeeld een webinar of livestream. We bekijken per event of er een online vorm mogelijk is. Meer informatie volgt.

Wij volgen ten aanzien van onze aanwezigheid op ons kantoor, het ontvangen van bezoek en het organiseren van events de richtlijnen van het RIVM. Heeft u vragen over een event van ECP? Neem dan contact met ons op via events[@]ecp.nl of +31704190309. 

We houden u hierover op de hoogte via de website, sociale-mediakanalen en e-mail. 

ECP-nieuwsflits corona

Wekelijks geven we een update over de impact van het coronavirus op de digitale samenleving.