06-11-2014

AbuseX en Digibewust aan tafel bij de Computable Awards 2014

Het oude industriële erfgoed van de CSM fabriek, nu onder de naam SugarCity, vormde het bijzondere, maar ook heel koude, decor van deze avond. De meer dan 400 gasten in black tie zorgden voor het extra feestelijk tintje en de presentatie was in goede handen bij een aimabele maar ook af en toe zeer scherpe Art Rooijackers.

Over het verloop van de avond kunnen we kort zijn: we zijn heel goed in het voorspellen wie zou winnen, maar dat gold niet ten aanzien van onze eigen nominaties. Wij zijn dus helaas niet in de prijzen gevallen. Of dat nu lag aan de verwarring of Digibewust nu een project is en ECP de onderneming en AbuseHub toch wel heel ingewikkelde materie is voor de buitenstaander, dat mocht de pret van de avond niet drukken. Maar had wel invloed op de onderlinge tafelgesprekken, wat wel een beetje deed denken aan de lagere school waar de trotse ouders toch vooral het onvermogen van de school voorop stelde als hun kind net niet geselecteerd was voor de belangrijk rol in het schooltoneel. 

Voor wie wil weten wie dan wel de gelukkige prijswinnaars zijn of meer wil weten over het proces om volgend jaar misschien wel mee te kunnen dingen bezoek dan de website.