16-12-2020

17 december: Dag van de Digicoach

Op 17 december is het de Dag van de Digicoach. De coalitie Digivaardig in de zorg heeft een waardebon gemaakt waarmee men hun eigen digicoach in het zonnetje kan zetten. 

Digicoaches zijn de cruciale succesfactor in elk project Digitale Vaardigheden. Maar niet alleen de ‘officiële’ digicoaches zijn heel erg belangrijk, we hebben allemaal wel iemand die ons helpt bij digitale uitdagingen. Een collega, partner, vriend of kind die altijd geduldig uw vragen beantwoordt.

Heeft u ook zo iemand bij wie u altijd terecht kan? Op 17 december heeft u als persoon of organisatie de kans om uw digitale held(en) extra in het zonnetje te zetten tijdens de Dag van de Digicoach. Coalitie Digivaardig in de zorg heeft hiervoor speciaal een waardebon gemaakt. Vul hem digitaal in (kies of u uw digicoach bedankt met bijvoorbeeld een appelflap, chocola of een voetmassage), sla hem op en stuur hem naar uw digitale held!

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg