Iris Koster

Tijdens haar studie Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool kwam Iris in aanraking met Cybersecurity. Ze liep stage bij het Nationaal Cyber Security Centrum en kreeg veel inzicht in het belang van samenwerking op het gebied van Cybersecurity. Na haar afstuderen maakte ze de overstap naar ECP.

Waar ze zich bij het NCSC vooral richtte op de rijksoverheid, wil ze nu graag verder kijken. “Ik ben erachter gekomen dat organisaties zich gigantisch kunnen ontwikkelen als ze samenwerken. Vooral de publiek-private samenwerking speelt voor mij een grote rol. Bij ECP wil ik publiek en privaat nog meer met elkaar verbinden.”

Bij ECP gaat Iris zich de komende periode met drie verschillende projecten bezighouden. Ze zal aan de slag gaan als projectsecretaris bij de Cyber Security Alliantie. Daarnaast zal ze meewerken aan Alert Online en het uitbreiden van het partnernetwerk in aanloop naar de Cybersecuritymaand in oktober. Ten slotte zal ze een bijdrage leveren aan de organisatie van de ONE conference.