Esther Van den Neste

Esther Van den Neste is als projectadviseur en -managersinds 2015 actief binnen meerdere projecten van ECP. Ze studeerde Hospitality Business aan InterCollege Business School en volgde na haar studie diverse project- en communicatie-opleidingen. Vanuit een maatschappelijke gedrevenheid richtte ze in 2003 een afdeling op van Ladies Circle Nederland in de Hoeksche Waard. Zij is haar zakelijke carrière gestart op de marketingafdeling van Pfizer Pharmaceuticals en werkte, voor ze bij ECP in dienst kwam, geruime tijd als zelfstandig projectadviseur. Zij is een initiatiefrijke en oplossingsgerichte manager, met gevoel voor communicatie en een drive om complexe vraagstukken inzichtelijk te maken voor betrokkenen. Voor ECP richt ze zich onder andere op het verbinding leggen tussen initiatieven en pakt ze vaak een ad interim rol voor het managen van projecten.

Visie: “Vanuit een neutrale positie ben je beter in staat om ontwikkelingen te duiden en stakeholders samen te brengen. Zodanig dat we samenwerken aan een integrale oplossing voor diverse maatschappelijke digitaliseringsvraagstukken.

Projecten: Corporate communicatie ECP, Doorbraakproject Open Data, One Conference, Jaarcongres ECP, Samen Snel Internet, Alert Online, Conferentie Nederland Digitaal, Digitale Binnenhof Academy.

Thema’s: Maatschappij & Digitalisering, Strategische Innovatie, Impact en gebruik van Data, Digitaal Veilig