Ellen Ter Beek

“Digitalisering kan nieuwe werelden en kansen creëren. Als je iets kunt bedenken, kun je het ook mogelijk maken is mijn motto. Ik vind het belangrijk dat die kansen op een goede, eerlijke en veilige manier beschikbaar worden voor iedereen in de samenleving.”

Ellen Ter Beek houdt zich als communicatieadviseur bezig met de positionering en communicatiestrategie van ECP en de communicatie en organisatie van het Jaarcongres ECP. Daarnaast is ze betrokken bij de communicatie rondom de aanpak Begeleidingsethiek, een methode om constructief om te gaan met ethische vragen rondom technologie.

Ze studeerde onder andere beeldende kunst aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, filosofie en wetenschapsleer aan de Open Universiteit en volgde de opleiding tot innovatietrainer aan de Academie voor innovatief trainen in Arnhem. Ze werkte eerder zelfstandig als creatief strateeg, copywriter en communicatieprofessional. Ook werkte ze bij grote en middelgrote organisaties als interim marketing- en communicatieadviseur.

Betrokken projecten