Vacature management assistent(e)/secretarieel medewerker

Het secretariaat van ECP is op zoek naar versterking. Wij zoeken een enthousiaste, hardwerkende duizendpoot die ondersteunt. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, agenderen en coördineren van afspraken van het team. Andere werkzaamheden zijn onder andere: het documenteren en digitaal archiveren van informatie, het voorbereiden van vergaderingen, het plannen van gesprekken, het bewaken van het relatiesysteem, het aannemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Daarnaast ondersteun je de communicatieafdeling bij events. het versturen van mailing, maken van badges tot aan het ontvangen van de gasten op een event).

Je werkt in een klein gezellig team (3 collega’s en een stagaire), waar eerlijk en op een directe manier met elkaar gecommuniceerd wordt.

Wat is ECP?
ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op en verantwoorde toepassing van nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving. Onze neutrale positie en ons verbindend vermogen zorgen ervoor dat we het maatschappelijke en ethische debat aanjagen, (nieuwe) samenwerkingsverbanden organiseren en activiteiten ontplooien om digitale uitdagingen aan te pakken. In publiek-private samenwerking worden hiervoor concrete activiteiten en projecten opgetuigd.

Jouw profiel
– MBO-HBO werk en denkniveau.
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreek- en schrijfvaardigheid).
– Je bent een positief, sociaal en enthousiast persoon.
– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
– Je bent accuraat, initiatiefrijk, stressbestendig en kun je zelfstandig in teamverband werken.
– Je bent een goede planner en werkt precies.
– Je bent bekend met het hele Office pakket en het CMS relatiesysteem.
– Je bent 28 uur – 32 uur beschikbaar.

Wat bieden wij?
Een dynamische plek in een leuk team in een platte organisatie waarin naast hard werken ook gezelligheid centraal staat.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar sandra.van.arkel@ecp.nl. Bij reageren op deze vacature geef je toestemming dat online informatie over jou bekeken kan worden.

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 070 4190309.