Suzanne Leijendekkers

“Inspiratie, praktische kennis, mensen in dezelfde positie – hoe leer en inspireer jij als dapper leider in de digitale zorg?”

Suzanne Leijendekkers is directeur Innovatie & Projecten bij Philadelphia Zorg. Een plek waar vernieuwing, (kwetsbare) mensen en maatschappelijke uitdagingen samen komen, laat haar talenten tot bloei komen. Het vinden van een gemeenschappelijke doel in complexe netwerken vindt zij een uitdaging. Graag draagt Suzanne de (gedeelde) verantwoordelijkheid voor het toekomstbestendig maken van de organisatie/ maatschappij. Zij geniet van het samenbrengen van heel verschillende (denk)beelden en standpunten om tot nieuwe gezamenlijke inzichten te komen, te leren en onszelf te ontwikkelen. In haar rol als Directeur Innovatie & Projecten bij Philadelphia Zorg komen al deze dingen op een fantastische manier samen.

Jaarcongres ECP

Op het Jaarcongres ECP verzorgt Suzanne de presentatie: “Dapper digitaal leiderschap in de zorg”. Inmiddels weten we heel goed dát we iets moeten met de digitale transformatie. Het heeft een plek op onze (bestuurs)vergaderingen. Maar…wáár begin je? Welke actie maakt het echte verschil? Systemen, vakmanschap, cultuur, welke cocktail maak jij? Hier vertelt Suzanne meer over.Betrokken sessies


Terug naar Sprekers