Kees Stuurman

Kees Stuurman is Partner Informatietechnologie bij Van Doorne. Hij is een zeer ervaren specialist in het juridisch begeleiden van IT-transacties, variërend van advisering in de voorbereidings- en contractfase tot en met begeleiding in geval van IT-geschillen. In dat kader heeft hij onder andere ruime ervaring op het terrein van outsourcing, IT-contracting en Europese IT-aanbestedingen. Kees is lid van het Van Doorne Cyber Security Team.

Kees is geregeld betrokken bij complexe ICT-projecten en werkt nauw samen met ICT-ers en andere bij ICT-transacties betrokken disciplines (financiën, management). Kees is specialist op het terrein van ICT-gerelateerde wet- en regelgeving. Denk hierbij aan het geven van juridisch advies betreffende e-commerce (o.a. elektronisch contracteren, website compliance en de elektronische handtekening), privacy, bewijs en bewaring, open source, IT-governance en ICT-beveiliging. Daarnaast is hij werkzaam op het terrein van zelfregulering (normalisatie, certificatie, gedragscodes).

Kees maakt deel uit van de werkgroep Kunstmatige Intelligentie van ECP. Tevens is Kees hoogleraar ‘Normering van Informatietechnologie’ aan de Universiteit van Tilburg.

Jaarcongres ECP

Als voorzitter van de werkgroep AI zal Kees Stuurman spreken in de sessie Artificial Intelligence.Betrokken sessiesTerug naar Sprekers