Jeroen Hoencamp

“VodafoneZiggo is de bouwer van het netwerk van de toekomst, maar ook een van de aanjagers van de digitalisering van Nederland. Om de koppositie van Nederland op dit vlak vast te houden en uit te bouwen, slaan we de handen ineen met grote bedrijven, jonge ondernemers, partners in de zorg, het onderwijs en de politiek. We houden continu onze blik op technologische ontwikkelingen en klantwensen en investeren aanzienlijk in nieuwe businessmodellen. Gelukkig staat het belang van onze digitale voorsprong steeds hoger op menige agenda. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Om te voorkomen dat onze voorsprong verandert in een achterstand, moeten we samen in actie komen.”

Jeroen Hoencamp (1966) is Chief Executive Officer (CEO) sinds de start van VodafoneZiggo op 1 januari 2017. Daarvoor was hij CEO van Vodafone Nederland sinds september 2016. Van 2013 tot 2016 was Jeroen CEO van Vodafone in Groot-Brittannië en CEO van Vodafone in Ierland van 2010 tot 2012. Jeroen werkt sinds 1998 bij Vodafone en bekleedde binnen het bedrijf diverse senior directie posities.

Eerder in zijn carrière vervulde hij diverse senior marketing- en sales-rollen bij Canon Southern Copy Machines, Inc. in de VS en Thorn EMI/Skala Home Electronics in Nederland. Jeroen is voormalig officier in het Korps Mariniers. Hij heeft een BBA-graad van de Universiteit Nyenrode en volgde een MBA aan de Universiteit van Georgia (VS).

Nevenfuncties: trustee van de Vodafone Group Foundation, bestuurslid VNO-NCW.

Jaarcongres ECP

Op het Jaarcongres spreekt Jeroen tijdens het plenaire programma in de ochtend.Betrokken sessies


Terug naar Sprekers