Danny van Heesch

“Als performance consultant bij SkillsTown is het mijn missie om mensen en organisaties beter te laten presteren met de inzet van de verschillende mogelijkheden van SkillsTown.”

Danny van Heesch is auteur, spreker en werkzaam als performance consultant bij SkillsTown. In 2015 studeerde hij af aan Tilburg University als valedictorian (Cum Laude en best presterende student) in economic psychology, een specialisme binnen de sociale psychologie.

Danny is expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Vanuit zijn studie heeft hij kennis opgedaan op het sociaal psychologische en wetenschappelijke gebied. Denk aan onderwerpen zoals motivatie, leiderschap, groepsdynamica, cognitie, perceptie en talentontwikkeling.

Als performance consultant gaat Danny met organisaties, klanten en partners in gesprek over hun vraag of behoefte op het gebied van leren en ontwikkelen. Hij luistert, inventariseerde behoefte en adviseert hoe de verschillende mogelijkheden van SkillsTown daarop kunnen aansluiten.Betrokken sessies


Terug naar Sprekers