Astrid Oosenbrug

“Cybersecurity zou een gezamenlijke verantwoordelijkheid moeten zijn van burger, bedrijf en overheid, dat wordt helaas nog niet altijd en overal zo ervaren waardoor cybercriminelen simpel hun slag kunnen slaan.”

Astrid Oosenbrug was van 2012 tot 2017 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, ook was zij gemeenteraadslid in Lansingerland en actief in zowel het vrouwennetwerk als het homo-emancipatienetwerk in haar partij. Daarnaast heeft Astrid een aanzienlijke trackrecord in community building en kennisoverdracht in cybersecurity.

Ze werkte bij een aantal organisaties en bedrijven als ICT-er en senior systeembeheerder en was in de Tweede Kamer woordvoerster ICT, overheidsdienstverlening, privacy, telecommunicatie en auteursrecht.

Astrid is autodidact en tegenwoordig actief als cybersecurity expert, sociaal ondernemer in de ICT en coacht zij jonge hackers. Ze praat niet alleen over deze doelgroep, ze staat met beide benen in het hart van deze doelgroep en geniet het vertrouwen binnen deze groeiende groep ethisch hackers.

Jaarcongres ECP

Astrid Oosenburg neemt plaats als panellid in de sessie Politiek café.Betrokken sessies


Terug naar Sprekers