E-factureren voor accountants- en administratiekantoren


 
 
De publicatie "e-factureren voor accountants- en administratiekantoren" werd op 6 oktober uitgereikt aan Steven van Eijck, voorzitter van ACTAL op de "accountancynieuwsdag 2009". Deze publicatie bevat informatie specifiek gericht op accountants, administratiekantoren en financiële en administratieve professionals binnen een bedrijf. Doel van de publicatie is de accountant of het administratiekantoor,vaak de adviseur van de ondernemer over dit soort onderwerpen, te informeren over e-factureren.
 
U kunt de publicatie on-line lezen, downloaden of kosteloos bestellen ECP-EPN heeft Fou-Khan Tsang RA (Alfa Accountants en Adviseurs) en ir. Tonny Dirkx (Full•Finance Consultants) gevraagd deze publicatie te schrijven. Deze is vervolgens tot stand gekomen in nauwe samenwerking de beroepsorganisaties NIVRA en NOvAA, de kantoren BDO, ERNST & YOUNG, KPMG, PWC en de kantoororganisatie SRA.
 
Het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Financiën en de Belastingdienst hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze publicatie door financiering en door te participeren in de Expertgroep Awareness e-Factureren.