Plenaire afsluiting

Tijdens de plenaire afsluiting blikken we kort terug op de belangrijke zaken die op 16 november de revue zijn gepasseerd. 

Boegbeeld van Topsector ICT Jeannine Peek zal een belangrijke aankondiging doen op het plenaire podium.  

Daniël Tijink (MT-lid ECP) heeft samen met Peter Paul Verbeek (Rector Magnificus – Universiteit van Amsterdam) een boek geschreven over begeleidingsethiek ‘De techniek staat voor iets, welke vers van de pers zal worden overhandigd aan Eva den Dunnen-Heijblom (directeur-generaal van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties).

Zoals ieder jaar organiseert ECP de verkiezingen voor het ‘Meest Digibewuste Kamerlid’ van het desbetreffende jaar. Tineke Netelenbos maakt op het plenaire podium de winnaar of winnares bekend.

Dagvoorzitters en tevens trendwatchers Richard en Lieke Lamb geven een inkijk in wat we aan digitale ontwikkelingen voor de toekomst kunnen verwachten.

Tot slot verzorgt AI-expert Jim Stolze een spectaculaire afsluiting, waarna een uitgebreide en feestelijk netwerkborrel plaatsvindt welke tot 20.30 uur duurt met drankjes, lekkere hapjes en met op de achtergrond de hits van de afgelopen 25 jaar.