Op 17 november organiseren we het ECP Jaarfestival 2022, het thema dit jaar: De vibe shift van het digitale tijdperk. Ontmoeting, inspiratie, kennis delen & opdoen en échte verbinding staan centraal tijdens dit live festival.

Wie om zich heen kijkt, ziet en voelt dat de vibes aan het shiften zijn. We gaan van fake news en een overdaad aan informatie naar een beperking van toegang tot informatie: verschillende landen bouwen inmiddels hun eigen internet. Waar voorheen iedereen social media geweldig vond, zijn social media steeds minder populair aan het worden. Ook de wereld van werk is compleet veranderd: hybride werken is here to stay. We leven in de media en niet meer ‘met’ media. Allemaal voorbeelden van vibe shifts die hebben plaats gevonden of nog gaande zijn.   

Ook in de digitale wereld is een vibe shift gaande. Deze shifts zijn soms spannend en leuk, maar kunnen ook ongrijpbaar en eng zijn waardoor het niet meer behapbaar voelt. De veranderende digitale samenleving vraagt om een scherpe blik op de toekomst. Hoogste tijd dus om samen te onderzoeken hoe we om moeten gaan met de digitale vibe shifts.  Zet deze dag alvast in uw agenda, wij hopen u te zien op donderdag 17 november!

Wat, waar, wanneer

  • ECP Jaarfestival 2022 – op locatie!
  • Donderdag 17 november
  • Tijd: 11.30 – 18.30 uur
  • Vanuit de Fokker Terminal, Den Haag
  • Plenair programma en break-out sessies

Alvast in de festivalstemming komen? De sessies van het ECP Jaarfestival 2021 kunt u hier terugkijken.  

Jaarfestival 2021

Terugblik ECP Jaarfestival 2021

Festivalpartners 2022

 

 

Festivalpartner worden

Als festivalpartner kunt u op verschillende manieren actief bijdragen aan het programma en andere mogelijkheden. Wilt u meedoen? Neem hiervoor contact op met Team Jaarfestival via jaarfestival@ecp.nl