Alert Online Partnerbijeenkomst

Voeg toe aan agenda 2021-09-09 14:00 2021-09-09 15:30 Europe/Paris Alert Online Partnerbijeenkomst Alert Online Partnerbijeenkomst

Datum: donderdag 9 september
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Vorm: online, aanmelden via deze link.

Op donderdag 9 september van 14.00-15.30 uur, een kleine maand voor de aftrap van Alert Online, wordt de tweede partnerbijeenkomst georganiseerd. Na de enthousiaste reacties en ideeën op de partnerbijeenkomst van 22 april jl. zijn wij erg benieuwd naar de vorderingen van verschillende initiatieven en activiteiten. Ben je nog op zoek naar een samenwerking, wil je graag jouw idee delen met de groep, of wil je wel meedoen met Alert Online, maar heb je nog geen inspiratie voor een activiteit? Doe dan mee op 9 september!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het online inschrijfformulier. Twee dagen van tevoren ontvang je van ons een bevestiging met directe link naar de online bijeenkomst. Heb je geen link ontvangen? Mail naar info(@)alertonline.nl, dan sturen we je deze via de mail.

Doe mee en word partner van Alert Online 2021
Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan Alert Online. Samen brengen we het cyberbewustzijn binnen je organisatie of bij je achterban naar een hoger niveau. Je kunt daarbij gebruikmaken van de campagnematerialen die, dankzij de input van alle partners, voor Alert Online ontwikkeld worden. Ook vermelden wij alle partners en hun activiteiten op de campagnewebsite van Alert Online, communiceren wij via socialmediakanalen en vragen we je om via het Alert Online-logo op je website kenbaar te maken dat je partner bent.

Meer weten of wilt je je aanmelden als partner van Alert Online? Neem gerust contact met ons op via info(@)alertonline.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste Alert Online nieuws? Dan je je inschrijven voor onze drie wekelijkse nieuwsbrief.

Over Alert Online
Alert Online is een netwerkorganisatie waarbinnen deelnemende partijen hun eigen activiteiten en boodschappen onderbrengen en uitdragen in de cybersecuritymaand in oktober. Alert Online is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De uitvoering is in handen van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving.