Jaarcongres ECP

Jaar: 2018

Van het WorldForum in Den Haag, naar Zeist, Rotterdam, en Scheveningen, weer terug naar Den Haag. De locatie is de afgelopen 21 jaar een aantal keer gewijzigd, maar het doel niet. Het jaarcongres van ECP heeft inmiddels een stevige positie opgebouwd en haar sporen verdiend als netwerkevent voor iedereen die kennis wil opdoen en wil delen, geïnspireerd wil raken door de nieuwste mogelijkheden en verrast wil worden over wat er in digitaliserend Nederland gebeurt.

Bovenal is het congres uitgegroeid tot dé plek waar professionals uit overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Het programma is altijd divers, de sprekers zeker ook. De afgelopen jaren ontvingen we naast ministers, prinsen en politici, ook vele andere visionairen en experts: trendwatchers, goudzoekers, professoren, kunstenaars, journalisten, onderzoekers, start-ups, jongeren; uit binnen- en buitenland.

Op 14 november 2019 vindt de 22ste editie van het Jaarcongres ECP plaats.

Aanmelden

Vanaf midden juni kunt u zich aanmelden via de Jaarcongres pagina.

Word Congrespartner

Wilt u met uw organisatie een plek krijgen op de netwerkvloer met uw nieuwste demo, meedenken over de inhoud van een sessie en tegelijkertijd uw naam en logo koppelen aan het Jaarcongres ECP?

U kunt hier onze partnerpakketten bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk een partnerpakket aan te passen aan uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Marie-Louise van der Meer via marie-louise.vandermeer[@]ecp.nl.

 Terug naar activiteiten